Stoiximan Super League

ΑΕΛ για Μπλιώνα: «Aθάνατος!»

Σαν σήμερα πριν από 32 χρόνια, ο Χαράλαμπος Μπλιώνας έχανε τη ζωή του στο γήπεδο.

Η 26η Οκτωβρίου του 1986 ήταν μια μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στο γήπεδο Αλκαζάρ της Λάρισας και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ένας 29χρονος καθηγητής από την Ελασσόνα, ο Χαράλαμπος Μπλιώνας, έπεσε νεκρός μετά από φωτοβολίδα που καρφώθηκε στην καρωτίδα του.

Η ΑΕΛ δεν ξεχνά αυτή τη θλιβερή επέτειο και σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει τον άτυχο άνδρα αθάνατο τονίζοντας πως οι εικόνες από εκείνη τη μέρα συνθλίβουν τις ψυχές όλων.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

26 Οκτωβρίου 1986. Η πρώτη δολοφονία σε ελληνικό γήπεδο, με το αθώο αίμα του 29χρονου καθηγητή Χαράλαμπου Μπλιώνα, να βάφει τις κερκίδες του Αλκαζάρ! Μία ολόκληρη χώρα συγκλονίζεται από το απίστευτο γεγονός και η αγανάκτηση για την φρικώδη έκφανση του χουλιγκανισμού, κυριεύει κάθε ανθρώπινη υπόσταση.

Η οικογένεια της ΑΕΛ για μία ακόμη φορά βυθίζεται στην ανείπωτη θλίψη, την ίδια ώρα που εκατομμύρια "γιατί" ζητούν μάταια ίχνος έστω ερμηνείας.

Σήμερα, 34 χρόνια μετά, η αποφράδα εκείνη μέρα ξανάρχεται μακάβρια στους λογισμούς μας και η εικόνα του φορείου με το άψυχο σώμα του Μπάμπη να διασχίζουν το εμβρόντητο Αλκαζάρ, συνθλίβει τις ψυχές μας. Αθάνατος!!!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x