Αγγλία

Αφιέρωμα της FIFA στον Μήτρογλου

Με αφορμή την μεταγραφή του στη Φούλαμ, η FIFA έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στον Κώστα Μήτρογλου με τίτλο: «Μήτρογλου, ο άρχοντας του απροσδόκητου».

Τις τελευταίες ημέρες, ο Κώστας Μήτρογλου βρέθηκε στο επίκεντρο με την μεταγραφή του απ’ τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ. Και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο απ’ την FIFA που ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον Έλληνα επιθετικό.

Μάλιστα, βάσει του δημοσιεύματος, οι άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας έδειξαν να εκπλήσσονται με την απόφαση του διεθνούς φορ να αποχωρήσει τώρα από τους «ερυθρόλευκους» που είναι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και στην πρώτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, για τους «cottagers» που παλεύουν για την παραμονή τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Συν τοις άλλοις στο αφιέρωμα, γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον που είχαν δείξει για τον παίκτη παγκόσμιοι «κολοσσοί», όπως η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ, η Ντόρτμουντ, η Ίντερ και η Μπενφίκα. Και κάπου εκεί «κολλάει» ο τίτλος του κειμένου «Μήτρογλου, ο άρχοντας του απροσδόκητου».

Κι αυτό διότι όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «Ο Μήτρογλου δεν είναι σαν όλους τους άλλους ανθρώπους», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει πως ανέκαθεν άρεσαν οι δύσκολες προκλήσεις στον 25χρονο άσο.

Φυσικά, υπάρχει εκτενής αναφορά στην μέχρι τώρα πορεία του «Μητρο-γκόλ», ενώ γίνεται ειδική μνεία στην κομβική συμμετοχή του στα παιχνίδια μπαράζ της Εθνικής με τη Ρουμανία όπου σκόραρε τα τρία απ’ τα τέσσερα συνολικά τέρματα της «γαλανόλευκης», οδηγώντας την στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x