Stoiximan Super League

Αγγελίνας: «Μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ, συγχαρητήρια στα νέα παιδιά»

Ο Μάκης Αγγελίνας τόνισε πως αν δεν ήταν η επιπολαιότητα του Παναθηναϊκού η νίκη επί του Άρη θα ήταν πιο εύκολη, ενώ έπλεξε το εγκώμιο όλων των παιδιών και δη των νεαρών σε ηλικία!

Ευχαριστημένος από τη νίκη και την εμφάνιση που έκαναν άπαντες κι ειδικότερα οι «μικροί» του Παναθηναϊκού έμεινε ο Μάκης Αγγελίνας, με τον βοηθό του Γιώργου Δώνη να στέκεται παράλληλα στην «βιασύνη» των παικτών του, που κόστισε μια πιο εύκολη επικράτηση επί του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αγγελίνας στη NOVA:

Για το σημερινό ματς και αν είναι ικανοποιημένος: «Σαφώς και μείναμε ικανοποιημένοι. Θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο. Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση. Αν δεν ήμασταν επιπόλαιοι θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ».

Για το τι κρατάει από το σημερινό ματς: «Αυτό που σας είπα. Την διάθεση των παιδιών και τη νίκη».

Για την εμφάνιση των Ξενόπουλου και Αλεξανδρόπουλου: «Φυσικά και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον Ξενόπουλο όσο και στον Αλεξανδρόπουλο, αλλά και γενικότερα σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα. Ήταν μια καλή εμφάνιση, ειδικά για τους νέους».

Για το αν έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο: «Στο απόλυτο κανείς δεν φτάνει στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι σε καλό επίπεδο όλα τα παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x