Oλλανδία

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Άγιαξ ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Ο Άγιαξ ψάχνει τερματοφύλακα και ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκαλύπτει πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής των πρωταθλητών Ολλανδίας!

Για την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από την Μπενφίκα αναμένεται να κινηθεί τις επόμενες ώρες ο Άγιαξ, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πως ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των πρωταθλητών Ολλανδίας!

Όπως αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, ο 28χρονος βασικός γκολκίπερ της Εθνικής μας ομάδας βρισκόταν στα... υπόψη και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όμως τελικά επέλεξε να κινηθεί για τον δανεισμό του Ντουμπράβκα από τη Νιούκαστλ.

Να τονίσουμε πως ο Βλαχοδήμος έχει συμβόλαιο με τη Μπενφίκα έως το καλοκαίρι του 2024, με τη ρήτρα εξαγοράς του να ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ.

Βρίσκεται στους «αετούς της Λισαβόνας» από τον Ιούλιο του 2018, όταν άφησε τον Παναθηναϊκό, έχοντας υπερασπιστεί έκτοτε την εστία της σε 176 αναμετρήσεις. Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στα 5 από αυτά!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x