Stoiximan Super League

Αγωνία για Καστάνιος στον ΟΦΗ

Με τον Αντριάν Σαρδινέρο να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η προπόνηση του ΟΦΗ, ενόψει του ματς με τον Απόλλωνα.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης στον ΟΦΗ, ο Λουίς Καστάνιος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού και θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του.

Σε ότι αφορά στο αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε ο Σουρνάκης, αυτή έδειξε πως έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γονάτου.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Απόστολος Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Αμπίλ Ναμπί, Χουάν Νέιρα και Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Οι Σακόρ και Βαζ συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, κινητικότητας, κατοχής και αγωνιστικό παιχνίδι από τον Γιώργο Σίμο.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις 11:00 και, με το πέρας της, θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον σαββατιάτικο αγώνα, η οποία και θα «πετάξει» το απόγευμα της ίδιας μέρας για την Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x