Κύπελλο Ελλάδας

Πρόκριση στο 90' σε ματς με επεισόδια το Αιγάλεω

Από επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας στιγματίστηκε η νίκη (2-1) του Αιγάλεω επί του Ξενοφώντος Κρεστενών και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.

Με επεισοδιακό τρόπο προκρίθηκε στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου το Αιγάλεω, που επικράτησε 2-1 του Ξενοφώντος Κρεστενών στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου.

Το ματς στιγματίστηκε από επεισόδια που οδήγησαν σε διακοπή στο παιχνίδι, όταν οπαδοί του Αιγάλεω διαπληκτίστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ακολούθησε καρεκλοπόλεμος και ρίψη χημικών, με την ατμόσφαιρα να μην επιτρέπει να συνεχιστεί το παιχνίδι για περίπου 20’ λεπτά.



Η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε τελικά την πρόκριση με μεγάλη ανατροπή, αφού οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 65’, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 83’ και να πετυχαίνουν το γκολ τις νίκης στις καθυστερήσεις του ματς με τον Πετρόπουλο.

Στα πέναλτι έλυσαν τις διαφορές τους Πανθηραϊκός και ΟΦ Ιεράπετρας, που έμειναν στο 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Ο σύλλογος της Σαντορίνης ήταν αυτός που αποδείχτηκε τελικά ψυχραιμότερος και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση με 5-4.

Με άνετη νίκη (4-0) επί του Πανδραμαϊκού προκρίθηκε ο Ιωνικός, ενώ τα Τρίκαλα άντεξαν παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 48’ και νίκησαν με 2-1 την Επισκοπή.

Τον έξτρα χρόνο της παράτασης χρειάστηκε και η Καβάλα που λύγισε με 1-0 τις ισχυρές αντιστάσεις του Θιναλιακού.

Τα σημερινά αποτελέσματα:
Επισκοπή – Τρίκαλα 1-2
Πανθηραϊκός – ΟΦ Ιεράπετρας 0-0 (παρ. 0-0, πέν. 5-4)
Θιναλιακός – Καβάλα 0-0 (παρ. 0-1)
Πανδραμαϊκός – Ιωνικός 0-4
Ξενοφών Κρεστένων – Αιγάλεω 1-2
Πανσερραϊκός – Τρίγλια 2-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x