Γερμανία

Στα ραντάρ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο Τζέσι Μαρς

Την περίπτωση του 47χρονου προπονητή της Ζάλτσμπουργκ φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη θέση του φευγάτου Άντι Χίτερ.

Σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται η διοίκηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετά τη δεδομένη αποχώρηση του Άντι Χίτερ στο τέλος της χρονιάς, με τον Γερμανό τεχνικό να τα έχει βρει σε όλα με την Γκλάντμπαχ εδώ και καιρό.

Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τη θέση, ωστόσο η διοίκηση δεν θέλει να προτρέξει, αφού υπάρχει ακόμα χρόνος για ένα καλό... σκανάρισμα της αγοράς.

Σημερινά δημοσιεύματα από τη Γερμανία πάντως, κάνουν λόγο για επαφές της Άιντραχτ με τον Τζέσι Μαρς, ο οποίος φαίνεται πως ενδιαφέρει πολύ τον σύλλογο. Ο 47χρονος Αμερικανός τεχνικός βρίσκεται από τον Ιούλιο του 2019 στην Αυστριακή Ζάλτσμπουργκ, με την οποία πανηγύρισε την περσινή σεζόν το νταμπλ, ενώ και φέτος βρίσκεται κοντά στο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιό του με τους «ταύρους» λήγει το καλοκαίρι του 2022, οπότε με ένα λογικό ποσό η Άιντραχτ θα μπορούσε να τον φέρει στη Γερμανία.

Διαβάστε ακόμα:

Bild: Συμφωνία Μπάγερν με Νάγκελσμαν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x