Stoiximan Super League

Αισιοδοξία για Εμβιλά - Τι γίνεται με Πέπε, Γκάρι και Σεμέδο

Παρά το δημοσίευμα που κάνει λόγο για εμπλοκή στην υπόθεση του Γάλλου χαφ, στον Ολυμπιακό επικρατεί αισιοδοξία για την έκβασή της. Τι συμβαίνει με Πέπε, ποια τα νέα για Ροντρίγκες και Σεμέδο.

Σε αρκετά «μέτωπα» κινείται ο Ολυμπιακός όσον αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Στην κορυφή της σχετικής λίστας παραμένει το θέμα του Γιάν Εμβιλά.

Χθες η «Equipe» έγραψε πως η υπόθεση του Γάλλου χαφ έχει σκαλώσει για διάφορους λόγους, αφού η Σεντ Ετιέν (στην ουσία) προσπαθεί να κερδίσει ένα ποσό από την αποδέσμευση του έμπειρου μέσου.

Ωστόσο, άλλες πηγές στη Γαλλία αναφέρουν ότι σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις και ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Ο Εμβιλά εκφράζει την επιθυμία του να γίνει συμπαίκτης με τον Βαλμπουενά και τα σχετικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως το επόμενο 48ωρο θα έχει ολοκληρωθεί το ζήτημα.

Εν τω μεταξύ, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του Πέπε στον Ολυμπιακό. Από τον Ολυμπιακό εκείνο που λέγεται είναι πως είναι ένα διαδικαστικό θέμα, καθώς δεν έχει φτάσει ένα απαραίτητο έγγραφο για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Πορτογάλου μέσου.

Η A Bola, όμως, έβαλε μία άλλη παράμετρο, υποστηρίζοντας πως η μεταγραφή δε θα γίνει, αν ο Ολυμπιακός δεν ρίξει τις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του Σεμέδο που θέλει η Μπενφίκα και αποσύρθηκε από τις αξιώσεις της για τον Πέπε (είχε ποσοστό 50% από τα δικαιώματά του).

Η διοίκηση, ωστόσο, δείχνει διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις δύο επιθυμία του Μαρτίνς: να μείνει ο Σεμέδο και παράλληλα να αποκτηθεί ο Πορτογάλος μέσος.

Τέλος, στο θέμα του εξτρέμ, συνεχίζονται οι επαφές με την Αλ Ιτιχάντ για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έλυσε το δανεισμό του στη Φενέρ. Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως αν μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν σημειωθεί κάποια εξέλιξη, τότε οι Πειραιώτες θα στραφούν σε άλλον παίκτη. Μία λύση, όμως, είναι να αποκτηθεί ως δανεικός ο Αφρικανός άσος και να μπει μία οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο παίκτης, βέβαια, θέλει να έρθει στην Ελλάδα και ίσως αυτό παίξει το ρόλο του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x