Με πολλές αιχμές για την διαιτησία του αγώνα στο Αγρίνιο που βρήκε την ΑΕΛ ισόπαλη 2-2 με τον Παναιτωλικό, αλλά και κατά του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε και του αθλητικού εισαγγελέα, Γιώργου Λαΐνη, η ανακοίνωση από την ομάδα των "βυσσινί".


Με σκωπτικό τρόπο η ανακοίνωση κάνει λόγο για το οφσάιντ στο 2ο γκολ του Παναιτωλικού, αλλά και την γενικότερη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων που ήταν σε αρκετές περιπτώσεις ομολογουμένως, αντιαθλητικοί στη συμπεριφορά τους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:


«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, συγχαρητήρια στους προπονητές μας! Το βίντεο του αγώνα να το πάρει ο Αλέξης ο Δέδες για να το στείλει στον Λαίνη για τις ανακοινώσεις που δεν κάναμε για τη διαιτησία, για να ασκήσει τις εβδομαδιαίες διώξεις.

Κανένα γκολ οφσάιντ δεν δεχτήκαμε, καθόλου ξύλο δεν φάγαμε...Επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε την υπέροχη φιλοξενία των παικτών του ιστορικού Παναιτωλικού του χρόνου στη Ligue 1. Λυπούμεθα πολύ για την πρωτοφανώς μεροληπτική αναμετάδοση του αγώνα εις βάρος της ομάδας μας από την ΕΡΑ Σπορ.

Είχαμε άλλη εντύπωση για τον κ. Μαλισιώβα.

Πολεμάμε εδώ και τρία χρόνια με ανεμόμυλους, αλλά στο τέλος νικάει ο Δον Κιχώτης.

Είμαστε ΑΕΛ!».