Stoiximan Super League

Αιχμές Βιεϊρίνια για διαιτησία: «Κανένα παπούτσι δεν βγαίνει μόνο του»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια άφησε αιχμές για τη διαιτησία και μια φάση στην περιοχή της ΑΕΚ με τον Ουάρντα μετά το 22 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Αντρέ Βιεϊρίνια μετά το 2-2 του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ. Ο αρχηγός των γηπεδούχων αναφέρθηκε στη φάση του Λόπες με τον Ουάρντα τονίζοντας πως άλλα του είπε ο διαιτητές και άλλα ο βοηθός σχετικά με τον έλεγχο της φάσης στο VAR.

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν ήταν το δώρο που ήθελα στα γενέθλιά μου. Ίσως ήταν το χειρότερο από τα τελευταία ματς που έχουμε κάνει. Θέληση και ένταση υπήρχε, αλλά κάναμε λάθη που μας στοιχίζουν βαθμούς. Παλέψαμε ως το τέλος αλλά δεν πήραμε τη νίκη και τώρα κοιτάζουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε συνηθίσει να μένουμε πίσω στο σκορ. Σήμερα αντιδράσαμε καλά, αλλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Κρατάμε τη θέληση και το πάθος της ομάδας. Δεν παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη, προσπαθήσαμε ως το τέλος, υπήρχαν κάποιες φάσεις στην περιοχή της ΑΕΚ», τόνισε και πρόσθεσε για τη διαιτησία:

«Για μένα είναι λίγο δύσκολο ένα παπούτσι να φύγει από μόνο του. Έπρεπε να το τσεκάρουν από το VAR. Αυτό είπα και στον βοηθό. Ο διαιτητής είπε πως ελέγχθηκε η φάση στο VAR και δεν είναι τίποτα. Ο βοηθός μού είπε ότι από το VAR του είπαν ότι υπήρχε σπρώξιμο. Μάλλον πρέπει να τους πληρώσουν έναν καφέ, να πάρουν ένα δείπνο για να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Δεν ξέρω τι είπαν, από την ίδια χώρα δεν είναι;».

Όσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη είπε: «Δεν πρέπει να μας επηρεάσει το σημερινό αποτέλεσμα για το επόμενο ντέρμπι. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, πρέπει να το ξεχάσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δυστυχώς η διαφορά αρχίζει και μεγαλώνει, αλλά από τη στιγμή που μπορούμε μαθηματικά, πρέπει να προσπαθήσουμε ως το τέλος».

Τέλος, για την επικείμενη προσθήκη του Σίντζι Καγκάουα είπε: «Είναι παίκτης που έχει παίξει σε κορυφαίες ομάδες, όπως η Γιουνάιτεντ και η Ντόρτμουντ, είναι πολύ καλός και θα μας βοηθήσει αν θα έρθει. Εύχομαι να μας βοηθήσει και να γίνουμε καλύτερα. Δεν έχουμε μιλήσει, δεν μιλάω γιαπωνέζικα. Αν θα έρθει θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε και όλοι θα τον αγκαλιάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x