Champions League

Αλέγκρι: «Δεν έχει σχέση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα»

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης με τον Άγιαξ δεν θα παίξει ρόλο στο αυριανό παιχνίδι.

Να ξεχάσουν το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης με τον Άγιαξ (1-1) κάλεσε τους παίκτες του ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος αναφέρθηκε και στις απουσίες που έχει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου:
- Για το παιχνίδι με τον Άγιαξ: «Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν έχει καμία σχέση με τη ρεβάνς. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ένταση που κάναμε εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρέπει να έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Άγιαξ, αλλά και να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα, πολύ καλύτερα απ’ ότι κάναμε στο Άμστερνταμ. Αν τα ακολουθήσουμε αυτά, τότε μπορούμε να προκριθούμε».

- Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και διαθέτει απίστευτη ποιότητα. Είναι ένας διαφορετικός παίκτης και το βλέπεις στο πρόσωπό του. Δεν θα είναι όμως ο αρχηγός μας αύριο. Αν παίξει ο Ντιμπάλα, τότε θα φορέσει αυτός το περιβραχιόνιο, ειδάλλως θα πάει στον Μπονούτσι».

- Για την παρουσία των φιλάθλων της Γιούβε: «Θα είναι μια σημαντική νύχτα και θα παλέψουμε για έναν εξαιρετικό στόχο, την παρουσία στον ημιτελικό. Οπότε χρειαζόμαστε τους οπαδούς να μας σπρώξουν για να φτάσουμε στο στόχο. Πρέπει να τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

- Για τις απουσίες που υπάρχουν: «Πρέπει να αποφασίσω ποιος θα παίξει στη θέση του Μάντζουκιτς, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω του τραυματισμού του. Ο Ντάγκλας Κόστα αισθάνεται ενοχλήσεις, έτσι μπορεί να παίξει 15-30 λεπτά. Μπορεί να είναι σημαντικός σε αυτό το διάστημα. Σε αυτά τα παιχνίδια έχεις ανάγκη όλους τους παίκτες σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x