Champions League

Αλκάθερ: «Μου συμπεριφέρθηκαν άσχημα στην Μπαρτσελόνα»

Δεν ξεχνάει την κακή συμπεριφορά αλλά και την έλλειψη εμπιστοσύνης αρκετών ανθρώπων της Μπαρτσελόνα το διάστημα που αγωνιζόταν σ’ αυτή, ο Πάκο Αλκάθερ.

Την πικρία του εξέφρασε ο Πάκο Αλκάθερ για τα όσα άσχημα είχε βιώσει κατά το σύντομο πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα. Κακή συμπεριφορά αλλά και έλλειψη εμπιστοσύνης χρεώνει ο επιθετικός της Ντόρτμουντ σε ορισμένους ανθρώπους των Καταλανών.

«Σέβομαι πολλούς ανθρώπους εκεί, οι οποίοι μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Όπως οι συμπαίκτες και οι οπαδοί. Όμως, αρκετοί ήταν αυτοί που μου συμπεριφέρθηκαν άσχημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλκάθερ στο «SER Catalunya» με αφορμή την αυριανή μάχη της ομάδας του με τους «μπλαουγκράνα», στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Όπως σε κάθε δουλειά, αν σε εμπιστεύονται δίνεις το καλύτερο που έχεις. Ένα όχι, τότε δεν το κάνεις. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να δω αυτά τα σημάδια εμπιστοσύνης. Στο τέλος, ωστόσο, ήταν πολλοί αυτοί που δεν μου τα έδειξαν», συνέχισε ο 26χρονος Ισπανός στράικερ εξηγώντας τα αίτια της πικρίας του.

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Αλκάθερ από την Βαλένθια τον Αύγουστο του 2016. Χωρίς, ωστόσο, να μπορέσει να του δώσει το χώρο που επιθυμούσε. Παρόλα αυτά, ο 26χρονος Ισπανός είχε καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα 15 φορές στις 50 συμμετοχές του. Αύριο δεν είναι καθόλου απίθανο να σκοράρει απέναντι στην τέως ομάδα του. Δεν φαίνεται να το σκέφτεται βέβαια ιδιαίτερα. «Θα το αποφασίσω εκείνη τη στιγμή», απάντησε σε σχετική ερώτηση για το πώς θα πανηγυρίσει πιθανό τέρμα του.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x