Γ' Εθνική

Αλλάζει… προσεχώς η ΑΕΚ

Μερικές μέρες υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της για να δουν με τα… καλά της την ΑΕΚ. Πρώτα θα παρουσιαστεί και μετά θα φορεθεί (πιθανότατα στο πρώτο επίσημο ματς) η νέα φανέλα της «Ένωσης».

Στο φιλικό με την Ομόνοια θα γίνουν τα επίσημα «αποκαλυπτήρια» της ΑΕΚ. Το επίσημο… ένδυμά της ωστόσο η «Ένωση» θα το φορέσει προσεχώς.

Παρά την αρχική πρόθεση η καινούργια φανέλα της PUMA να φορεθεί στο παιχνίδι με την κυπριακή ομάδα, κρίθηκε προτιμότερο -πρώτα να παρουσιαστεί με τη λαμπρότητα που της αξίζει και μετά να χρησιμοποιηθεί από τους παίκτες.

Σε εκδήλωση που θα γίνει λοιπόν την επόμενη εβδομάδα (θα οριστεί τις προσεχείς μέρες το πότε), η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τη νέα της εμφάνιση, αλλά και όλους τους χορηγούς -συμπεριλαμβανομένου και του βασικού- που θα υπάρχουν σ’ αυτή.

Μέχρι τότε -στο ματς με την Ομόνοια και σε οποιοδήποτε άλλο φιλικό κλειστεί εν τω μεταξύ- η «Ένωση» θα παραταχθεί ξανά με τη λευκή φανέλα που χρησιμοποιήθηκε στην Καλλιθέα και στο τουρνουά της Ραφήνας. Όχι τυχαία, αλλά για ν’ αποφεύγονται οι άσχημες αναμνήσεις με τις οποίες αναπόφευκτα συνδέθηκε η περσινή κιτρινόμαυρη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x