Stoiximan Super League

Αμπέντ: «Στόχος το πρωτάθλημα»

Πρωταθλητής με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θέλει να αναδειχθεί ο Μεχντί Αμπέντ, όπως δήλωσε ο ίδιος στα ΜΜΕ της χώρας του.

Η κατάκτηση της Super League αλλά και η κλήση στην εθνική ομάδα, αποτελούν τους στόχους του Μεχντί Αμπέντ, σύμφωνα με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι «πράσινοι», ενώ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την εθνική, όποτε του ζητηθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπέντ

Για τους στόχους με τον Παναθηναϊκό: «Δυστυχώς, δεν έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε στο Europa League, αλλά θέλω να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε με νίκες»

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Οι άνθρωποι της ομάδας με εμπιστεύτηκαν. Μίλησα με τον προπονητή μου και μου είπε ότι θα πάρω ευκαιρίες. Υπήρχε και το κίνητρο της συμμετοχής στην Ευρώπη, αλλά αποκλειστήκαμε.

Για την επιθυμία του να παίξει στην εθνική: «Είμαι βασικός στον Παναθηναϊκό και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την εθνική και να παίξω μπροστά στους συμπατριώτες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x