Stoiximan Super League

Αναφέρει τον τραυματισμό αστυνομικού η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για το «Καραϊσκάκη»

Το περιεχόμενο της έκθεσης της ΕΛ.ΑΣ. για τα συμβάντα που προηγήθηκαν του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι αναφέρεται σε αυτή τραυματισμός αστυνομικού, μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Στη θέση της Αστυνομίας για τα γεγονότα πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Στην εκπομπή του «Έφεση της Τρίτης» μετέφερε το περιεχόμενο της έκθεσης των Αρχών, στην οποία αναφέρεται ότι η είσοδος προς τον διάδρομο των αποδυτηρίων είχε σφραγιστεί κατά παράβαση της δικής τους απόφασης.

Παράλληλα, σημειώνεται εξύβριση της αποστολής του ΠΑΟΚ από άτομα με διαπιστεύσεις του Ολυμπιακού και επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις με κάδους σκουπιδιών, μπουκάλια και αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Τέλος αναφέρεται ότι με τη λήξη του ημιχρόνου άτομα με διαπιστεύσεις του Ολυμπιακού εμποδίστηκαν να προσεγγίσουν τη φυσούνα, ενώ καταγράφεται και η καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα λόγω της χρήσης 200 πυρσών και κροτίδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x