Stoiximan Super League

Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια ο Καρέρα στην ΑΕΚ

Μέσα στη μέρα επικυρώνεται η συμφωνία του Ιταλού τεχνικού με την ΑΕΚ και την Δευτέρα θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα στα Σπάτα.

Η νίκη με 5-0 επί του Πανιωνίου ήταν η ιδανική… τελετή παράδοσης-παραλαβής της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Νίκο Κωστένογλου στον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός προπονητής συμφώνησε χθες σε όλα με τους ανθρώπους της «Ένωσης» και παρακολούθησε από σουίτα του ΟΑΚΑ, παρέα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ίλια Ίβιτς, την επικράτηση της νέας του ομάδας.

Μέσα στη μέρα θα ανακοινωθεί το deal, που θα είναι πιθανότατα διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2021. Τον 55χρονο προπονητή αναμένεται να πλαισιώσουν στο τεχνικό τιμ δύο συμπατριώτες του, ένας που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του και ένας γυμναστής.

Ο Καρέρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα την Δευτέρα, καθώς σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό, ενώ το ντεμπούτο του θα γίνει το επόμενο Σάββατο στο κρίσιμο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια (20:00).

Ο Ιταλός προπονητής πέρα από την εικόνα που είχε χθες στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο έχει πέσει με τα μούτρα στην μελέτη των προηγούμενων αγώνων της ομάδας για να σχηματίσει άποψη για το ρόστερ και να διαγνώσει αρετές και αδυναμίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x