Ισπανία

Ανακοίνωσε Κιγιοτάκε η Σεβίλλη

Την απόκτηση του Χιρόσι Κιγιοτάκε από το Ανόβερο έναντι 6 εκατ. ευρώ επισημοποίησε η Σεβίλλη, με τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό να αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ανδαλουσία, προκειμένου να υπογράψει.

Η μεταγραφή του πέρασε από σαράντα κύματα ελέω της κατάστασης με τον Μόντσι (τεχνικός διευθυντής, έχει ζητήσει να φύγει αλλά έχει συμβόλαιο) και τον Ουνάι Έμερι («κλείνει» στην Παρί Σεν Ζερμέν), η Σεβίλλη όμως ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Χιρόσι Κιγιοτάκε.

Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας συμφώνησε τόσο με το υποβιβασθέν Ανόβερο για ένα ποσό της τάξης των 6 εκατ. ευρώ όσο και με τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην Ισπανία προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στα 26 του χρόνια, ο Κιγιοτάκε (22 συμ., 5 γκολ, 6 ασίστ φέτος) ξεκίνησε την καριέρα του στην Όιτα Τρινίτα, το 2010 πήγε στην Κερέζο Οσάκα και δύο χρόνια αργότερα ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Νυρεμβέργης. Την τελευταία διετία, φόρεσε τη φανέλα του Ανόβερο.

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή για τη Σεβίλλη, η οποία έχει ήδη αποκτήσει από την Χετάφε τον Πάμπλο Σαράμπια. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε χθες τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.










Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x