Αγγλία

Ανακοίνωσε Μχιταριάν η Άρσεναλ

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του Αλέξις Σάντσες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ έκανε γνωστή και επίσημα την απόκτηση του Χένριχ Μχιταριάν.

Και επίσημα ο Χέρνιχ Μχιταριάν ανήκει στο ρόστερ της Άρσεναλ. Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες, οι «κανονιέρηδες» έκαναν γνωστή την υπογραφή συμβολαίου με τον Αρμένιο άσο.

«Ο Μχιταριάν υπέγραψε μαζί μας συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας, ως μέρος της συμφωνίας της μεταγραφής του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση.





«Είμαι αρκετά χαρούμενος που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε θετικά τις διαπραγματεύσεις και είμαι πανευτυχής που πλέον ανήκω εδώ. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα γιατί πάντα ήθελα να παίξω στην Άρσεναλ. Τώρα είμαι εδώ, θα κάνω τα πάντα για να γράψουμε ιστορία με την Άρσεναλ», αναφέρει στις πρώτες του δηλώσεις ο Μχιταριάν.

«Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής», ήταν τα πρώτα λόγια του Αρσέν Βενγκέρ και συνέχισε:

«Μπορεί να δημιουργήσει, να αμυνθεί, να καλύψει απόσταση και είναι απόλυτα αφοσιωμένος. Μπορώ να πω ότι είναι ένας παίκτης έχει τα πάντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x