Έντονη αντίδραση προκάλεσε στη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα το δημοσίευμα της Equipe στο οποίο γίνεται λόγος για χειραγώγηση του αγώνα των πρωταθλητών Σερβίας με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, οι άνθρωποι του σερβικού συλλόγου δεν έχουν καμία σχέση και θα κάνουν τα πάντα για να λάμψει η αλήθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

«Ο Ερυθρός Αστέρας απορρίπτει με μεγάλη δόση θυμού τη γαλλική εφημερίδα Equipe και όσα γράφει σχετικά με τον αγώνα της ομάδας μας με την Παρί Σεν Ζερμέν και τη συμμετοχή στελεχών του συλλόγου σε ανέντιμες πράξεις.

Αυτό το δημοσίευμα θα μπορούσε να βλάψει σοβαρά τη φήμη μας και ως εκ τούτου ο σύλλογος θα συνδράμει στις έρευνες της UEFA και των ανακριτικών αρχών σε Σερβία και Γαλλία. Θέλουμε να φτάσει μέχρι το τέλος η έρευνα και να λάμψει η αλήθεια.

Η τεχνολογία της εποχής μας και διάφοροι άλλοι μηχανισμοί έχουν εκσυγχρονιστεί τόσο πολύ ώστε δεν γίνεται να μείνει ανεπίλυτη αυτή η υπόθεση. Ο Ερυθρός Αστέρας ελπίζει πως η αλήθεια θα λάμψει σύντομα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οποιοδήποτε μέλος του συλλόγου έχει προβεί σε ανέντιμη δραστηριότητα».