Stoiximan Super League

Ανδρούτσος στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν μας βγήκε το παιχνίδι στην αρχή...»

Για τη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Βόλο και την πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα μίλησε ο άσος της περιστεριώτικης ομάδας, Θανάσης Ανδρούτσος.

Για τη νίκη με ανατροπή κόντρα στον Βόλο και την πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα μίλησε ο άσος της περιστεριώτικης ομάδας, Θανάσης Ανδρούτσος. στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η νοοτροπία μας σαν ομάδα και αυτό που θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι είναι να έχουμε την μπάλα και να αναζητούμε το γκολ. Στόχος μας ήταν να πάμε για τους τρεις βαθμούς αλλά το ματς στη αρχή δεν μας βγήκε. Μετά όμως γυρίσαμε το παιχνίδι», τόνισε ο άσος της ομάδας του Περιστερίου στους «94,6» και τον Σωτήρη Ταμπάκο και συνέχισε:

«Ο Βόλος είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και δεν κλείνεται πίσω. Το γεγονός αυτό μας βοήθησε. Αμυντικά πολλά παιχνίδια δεν μας έχουν πάει μέχρι τώρα. Βέβαια, είμαστε μια νέα ομάδα. Έφυγαν και ήρθαν παίκτες και προσπαθούμε να δέσουμε», υποστήριξε.

«Έχω επανέλθει μια χαρά από τον τραυματισμό μου. Νιώθω αρκετά καλά στον Ατρόμητο. Περιμένω να πάρω παιχνίδια. Είναι ένα βήμα για την καριέρα μου ο Ατρόμητος. Εξαρτάται από εμένα αν θα γυρίσω στον Ολυμπιακό», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x