Super League 2

Ανέλαβε τα «ηνία» της Παναχαϊκής ο Δρόσος

Ο Δημήτρης Δρόσος ανέλαβε και τυπικά τη διοίκηση της Παναχαϊκής.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος των ΚΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ είχε αναλάβει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και είχε προχωρήσει την ΑΜΚ στην πατρινή ΠΑΕ, η οποία την Πέμπτη ανακοίνωσε πως ανέλαβε επίσημα τη διοίκηση της ομάδας ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 1891 καλωσορίζει στις τάξεις της τον κ. Δημήτρη Δρόσο, ο οποίος επέδειξε όλο αυτό το διάστημα ιδιαίτερο και θερμό ενδιαφέρον για την ομάδα των παιδικών του χρόνων, υλοποιώντας δε στο έπακρο τις δεσμεύσεις του, καλύπτει άμεσα έως την Δευτέρα 14-1-2019 το υπόλοιπο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι να αναλάβει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος ο κ. Δρόσος και, σε συνεργασία με όλο το ήδη υπάρχον διοικητικό και προπονητικό τιμ, να γίνει η υπερπροσπάθεια αφενός για την υλοποίηση των στόχων όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της Παναχαϊκής, που μας έχουν κάνει περήφανους με τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους, αφετέρου για την πραγμάτωση της ελπίδας των αγνών Πατρινών φιλάθλων για την συντομότερη επάνοδο της ομάδος μας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑIΚΗ ΜΑΣ!!!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x