Stoiximan Super League

Tραυματίστηκαν και γύρισαν στην Αθήνα οι Τσιλούλης και Χρουσιέλ

Σε αναμένα κάρβουνα βρίσκονται στον Πανιώνιο, μετά τους τραυματισμούς των Τσιλούλη και Χρουσιέλ, οι οποίοι επέστρεψαν για εξετάσεις στην Αθήνα.

Έντονη ανησυχία προκάλεσαν στους ανθρώπους του Πανιωνίου οι τραυματισμοί του Χρήστου Τσιλούλη και του Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, οι οποίοι εσπευσμένα αποχώρησαν από το Καρπενήσι με προορισμό την Αθήνα για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο Έλληνας μέσος τραυματίστηκε σε μία φάση στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ ο 22χρονος Πολωνός ταλαιπωρούνταν ήδη από ένα πρόβλημα, με τις εξετάσεις να αναμένονται για να δείξουν το ακριβές μέγεθός των προβλημάτων.

Μαζί με τους δύο ποδοσφαιριστές, ταξίδεψε ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης. Οι δύο παίκτες αναμένεται τις επόμενες ώρες να εξεταστούν από το γιατρό και πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Δάρα.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε χαλάρωση με τζακούζι, μασάζ και αποθεραπεία, ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Καρπενησίου.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x