Stoiximan Super League

Άνοιξε λογαριασμό ο Ντάουντα, μοντάρεται ο Απόλλωνας!

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι, ο Απόλλων Σμυρνης επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του στην Super League 1.

Φιλικό ξεμούδιασμα αλλά και ευκαιρία για να αρχίσει το μοντάρισμα για τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε στο πρώτο της φιλικό με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στη Ριζούπολη, δύο εβδομάδες ακριβώς πριν την πρεμιέρα της στην Super League 1 (σσ. την 4η αγωνιστική εντός έδρας με την ΑΕΛ).

Ο Παράσχος και οι συνεργάτες του έδωσαν χρόνο σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, με τους τρεις που είχαν βρεθεί στον κορωνοϊό να μένουν εκτός φυσικά. Σκοπός τους το μοντάρισμα της ενδεκάδας, αλλά και να αποκτήσουν ρυθμό ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που έρχονται, όπως και φυσικά να δει το τεχνικό επιτελείο την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Απόλλωνα ο Παράσχος, έχοντας τον Κότσαρη κάτω από τα δοκάρια και τους Τσαμπούρη, Λισγάρα, Ράιλι και Βιτλή στην τετράδα της άμυνας. Καθαρό εξάρι ο Λαγός, οκτάρι ο Κολ και οι Φερνάντεθ, Τασουλής και Μπεντινέλι να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριπλέτα, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντάουντα.

Αρκετή όρεξη έβγαλαν οι κυανόλευκοι στο πρώτο μέρος, όπου σκόραραν και το μοναδικό γκολ του αγώνα. Στα θετικά ότι ο Ντάουντα άνοιξε... λογαριασμό όπως και στα φιλικά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τους επιθετικούς, με τον Κολ να το δημιουργεί. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε με τις πολλές αλλαγές να βοηθάνε σε αυτό και να μην υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο!

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Τσαμπούρης, Βιτλής, Λισγάρας, Ράιλι, Λαγός, Κολ, Τσιλούλης, Φερνάντεθ, Μπεντινέλι, Ντάουντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ντομίγκες, Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Βάρκας, Αθανασιάδης, Κραγιόπουλος, Ρώσση, Χειρίτρανας, Στουρνάρας, Πατράλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x