Stoiximan Super League

Ανουάρ για Αντονίτο: «Μπορεί να γίνει βασικός»

Ολα όσα δήλωσε ο Ανουάρ για τον παίκτη που ντύνεται στα πράσινα.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει για την απόκτηση του Ισπανού δεξιού μπακ της Βαγιαδολίδ, Αντονίτο. Ένας πρώην συμπαίκτη του στη Βαγιαδολίδ και ποδοσφαιριστής που το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε στο τριφύλλι, μίλησε για τον 32χρονο άσο.

Ο λόγος για τον Ανουάρ, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες ανήκει στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ανουάρ:

Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ καλή επιλογή. Δεν γνωρίζω το άλλο παιδί που έχει αποκτηθεί από την πρώην ομάδα μου, για τη θέση του δεξιού μπακ (σ.σ. Φακούντο Σάντσες), όμως προσωπικά πιστεύω ότι έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει ο βασικός ακραίος αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Είναι ένας πολύ επιθετικός μπακ, που ανεβαίνει όλη την πλευρά και μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα από το δεξιό άκρο. Είναι πολύ αθλητικός τύπος, που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και προσέχει πολύ τη ζωή του. Έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει περάσει απ’ όλες τις κατηγορίες του ισπανικού ποδοσφαίρου και ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε στη LaLiga με τη Βαγιαδολίδ. Μέσα στο γήπεδο, δεν φαίνεται για παίκτης που είναι πλέον στα 32 του, αλλά ένας πολύ δυναμικός μπακ, που έχει τρομερά τρεξίματα στην πλευρά του. Θεωρώ ότι θα δώσει πολλά στην ομάδα και γνωρίζοντας καλά τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι θα ταιριάξει απόλυτα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x