Stoiximan Super League

Ανσαριφάρντ: «Ο Μασούντ μου είπε φανταστικά πράγματα για την ΑΕΚ»

Τη σημασία που είχαν για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ οι εξαιρετικές συστάσεις που πήρε από τον συμπατριώτη του, Σοζέι Μασούντ, υπογράμμισε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικός στο να πάρει μεταγραφή ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην ΑΕΚ υπήρξε ο Σοζέι Μασούντ.

Σε δηλώσεις του στη NOVA ο Ιρανός παραδέχθηκε ότι άκουσε από τον συμπατριώτη του εξαιρετικά πράγματα για τις συνθήκες στην «Ένωση».

Υπογράμμισε, δε, ότι θα ήθελε πολύ να τον μιμηθεί και να πανηγυρίσει κι εκείνος την κατάκτηση του τίτλου με τα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανσαριφάρντ

Για το αν μίλησε με τον Μασούντ πριν αποφασίσει να έρθει στην ΑΕΚ: «Ο Μασούντ, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι πολύ καλός μου φίλος. Ένας πολύ μεγάλος παίκτης με μια σπουδαία καριέρα από πίσω του. Του εύχομαι πάντα τα καλύτερα, τώρα αγωνίζεται στο Ιράν.

Φυσικά και μίλησα μαζί του. Μου είπε τα πάντα για την ΑΕΚ, πάρα πολύ ωραία πράγματα για την ΑΕΚ. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να ακούω κάτι τέτοιο από έναν ποδοσφαιριστή που βρέθηκε εδώ και είχε εμπειρία από αυτή την ομάδα. Όλα όσα μου είπε για την ΑΕΚ ήταν φανταστικά».


Για το αν θα ήθελε και ο ίδιος να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα όπως έκανε με την ΑΕΚ ο Μασούντ: «Φυσικά, όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ θέλουμε να κερδίσουμε έναν τίτλο. Γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ. Δεν βρίσκομαι εδώ απλά για να ξοδέψω τον χρόνο μου ή για να κάνω διακοπές και να απολαύσω τη ζωή μου. Οι επιτυχίες για τον κόσμο και για το κλαμπ μας είναι να κερδίζουμε τίτλους. Είναι το μόνο πράγμα που τους κάνει χαρούμενους και γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ.

Θέλω πάντα να νικάω, να παλεύω πάντα και να κερδίζω όσους περισσότερους τίτλους και αγώνες μπορώ. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Είμαι περήφανος που αποτελώ μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ και των φιλάθλων της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x