Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός της «Ένωσης» τόνισε πως περίμενε πως θα σκοράρει, εφόσον αγωνιστεί, χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της «Ένωσης» και έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών τον Μάνταλο, ενώ δεν μπορούσε να περιγράψει τη φάση του γκολ που σημείωσε.

Αναλυτικά:

Την πίστη του ότι θα έβαζε το δεύτερο γκολ: «Ναι. Είπα, ενώ έκανα το ζέσταμα, το πόσο το πίστευα. Είχα ετοιμαστεί και ήθελα να βοηθήσω. Σήμερα, όμως, όλη ομάδα ήταν φαινόμενο. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, γιατί το άξιζε. Ήμασταν όλοι ενωμένοι. Μία "γροθιά" και πήραμε δίκαια τη νίκη – πρόκριση».

Το χαμένο πέναλτι: «Πρώτα απ' όλα, ο Πέτρος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες. Είναι φυσιολογικό. Μπορεί να χάσεις ένα πέναλτι σε έναν αγώνα. Έχει συμβεί και στους πιο μεγάλους παίκτες. Δεν ανησυχούσα, βλέποντας την ομάδα. Ήμουν σίγουρος πως θα νικούσαμε».

Το γκολ του: «Δεν μπορώ να το περιγράψω. Μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν μπορώ να περιγράψω το πως ένιωσα. Εάν είχαμε και τον κόσμο μας θα ήταν πολύ πιο ωραία και θα νικούσαμε με περισσότερα γκολ. Είναι μία νύχτα της καριέρας μου που δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ. Αφιερώνω το γκολ στην κόρη μου, Σερίνα, τη γυναίκα μου και την οικογένειά μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.