Stoiximan Super League

Ανσαριφάρντ: «Περηφάνια και τιμή να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ»

Τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή στην ΑΕΚ έδειξε για μια ακόμη φορά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

«Φτιαγμένος» με την προοπτική της ΑΕΚ και αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να πανηγυρίσει τίτλους μαζί της εμφανίστηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Μιλώντας στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Ιρανός δήλωσε περήφανος που φόρεσε τη φανέλα της «Ένωσης».

Σημείωσε λοιπόν ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να ξεκινήσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα και εξέφρασε την ελπίδα να συνδράμει σε αυτό με γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανσαριφάρντ

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και την Super League. Όλοι στην ΑΕΚ με υποδέχθηκαν φανταστικά. Νιώθω περήφανος που θα αγωνιστώ για την ΑΕΚ. Εκτιμώ όλη την προσπάθεια που έγινε για να με φέρουν στην ομάδα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ: «Στις πρώτες μου εντυπώσεις ξεχωρίζω τη θερμή υποδοχή που είχα από όλους τους συμπαίκτες μου, απ’ όλο το κλαμπ και από τον κόσμο της ΑΕΚ. Μου δίνει περισσότερη δύναμη να προσπαθήσω περισσότερο μέσα στο γήπεδο».

Για τις φιλοδοξίες του με την ΑΕΚ: «Είμαι περήφανος και είναι τιμή μου να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Ελπίζω ότι η ομάδα μου θα πετύχει τους στόχους της. Δεν με νοιάζουν οι προσωπικές επιδόσεις, αλλά το καλό της ΑΕΚ».

Για το γεγονός ότι στο Αγρίνιο είχε πετύχει το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια πως στο Αγρίνιο πέτυχα το πρώτο μου γκολ και μακάρι να κάνω το ίδιο και με τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x