Πάει γι’ άλλα η ΑΕΚ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr από την Ρωσία και το κοντινό περιβάλλον του Λέονιντ Σλούτσκι, ο Ρώσος τεχνικός προσανατολίζεται να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ.

Η φημολογία είναι έντονη στην Ρωσία και στο κοντινό περιβάλλον του 48χρονου προπονητή ότι η πρόθεσή του είναι να δώσει αρνητική απάντηση στον Ίλια Ίβιτς, με τον οποίο είχε χθες συνάντηση στο Άμστερνταμ.

Ο λόγος φέρεται να είναι πως ο Σλούτσκι δεν έχει πειστεί απόλυτα από την επαφή που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, θέλοντας προφανώς ένα διαφορετικό μοντέλο και τρόπο δουλειάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην τεχνικός της Φίτεσε, της Χαλ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει δώσει οριστική απάντηση στον Ίβιτς σχετικά με την απόφασή του, αλλά σύμφωνα με τα όσα απορρέουν από το στενό του περιβάλλον, μάλλον η απάντησή του εντός των επόμενων ωρών θα είναι αρνητική.

Την ίδια ώρα, ο Σλούτσκι φέρεται να ζητάει παραπάνω χρόνο για να απαντήσει στην ΑΕΚ, καθώς θέλει να εξετάσει και όποιες προτάσεις έχει από την Ρωσία. Από την μεριά τους, πάντως, οι «κιτρινομαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι αφού τους πιέζει ο χρόνος να περιμένουν και είναι πολύ πιθανό ο Ίλια Ίβιτς να ενεργοποιήσει το plan b σχετικά με το θέμα προπονητή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.