Stoiximan Super League

Απάντηση της Nova στην ΑΕΚ

Κατανόηση για τον πόνο και την πικρία της ΑΕΚ, αλλά όχι και για την αντίδρασή της δείχνει η Nova όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της απαντώντας σε αυτή της «Ένωσης».

Με αφορμή το… κάλεσμα της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ στους φιλάθλους της ομάδας να πετάξουν τους αποκωδικοποιητές τους, η Nova εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαχωρίζει τη θέση της από τις αιτίες που είναι πλέον πολύ πιθανό να οδηγήσουν την «Ένωση» σε υποβιβασμό.

Αναλυτικά:
«Με αφορμή την τελευταία παράγραφο-υστερόγραφο της σημερινής ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, το Γραφείο Τύπου της Nova επισημαίνει τα ακόλουθα:

Για μια ακόμη φορά η συνδρομητική τηλεόραση θα πρέπει να υπερασπιστεί τα αυτονόητα. Ποια είναι αυτά;

Η Nova δεν διοικεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Nova δεν ορίζει τους διαιτητές των αγώνων.

Η Nova δεν φοράει φανέλες πράσινες, κόκκινες, μαύρες ή κίτρινες.

Η Nova δεν συμμετέχει στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Η Nova δεν δικάζει, δεν αθωώνει ούτε καταδικάζει ομάδες ή ποδοσφαιριστές, δεν νομοθετεί, ούτε είναι υπεύθυνη για την επιβολή ποινών σε όσους δεν εφαρμόζουν τους νόμους που διέπουν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Η NOVA ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ. H NOVA ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΠΑΛΑ.

Η Nova έχει κάθε συμφέρον να προβάλλει ένα ανταγωνιστικό, υγιές, και όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς βία και ακρότητες.

Η Nova γι αυτόν τον λόγο, έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ όλα αυτά τα χρόνια, στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτά τα γνωρίζει και τα κατανοεί κάθε καλόπιστος και λογικός φίλαθλος. Δεν τα κατανοούν μόνο όσοι κρύβονται πίσω από ανακοινώσεις και δημοσιεύματα που υπηρετούν σκοπιμότητες και κυρίως όσοι θέλουν να αποφύγουν τις ευθύνες τους.

Κατανοούμε το θυμό και την πικρία της διοίκησης και των φιλάθλων της ΑΕΚ, αλλά ως εταιρεία που χρόνια τώρα με ευλάβεια κρατά ίσες αποστάσεις απ' όλους, δηλώνουμε πως δεν θα ανεχτούμε τον ρόλο της Ιφιγένειας σε αυτή την θλιβερή υπόθεση.

Γνωστοποιούμε και πάλι το αυτονόητο. Οποιοσδήποτε προσβάλει, συκοφαντεί ή αφήνει υπονοούμενα για την εταιρεία μας, θα λογοδοτήσει άμεσα στην Ελληνική δικαιοσύνη
».

Για την υπόθεση της ΑΕΚ θα τοποθετηθεί μετά και την κατάληξη της διαδικασίας έφεσης η Σούπερ Λίγκα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η Super League, προκειμένου να ενημερωθεί η φίλαθλη κοινή γνώμη σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και συνολικά, θα τοποθετηθεί μέσω αναλυτικής ανακοίνωσης, μετά την ολοκλήρωση της υπό εξέλιξη πειθαρχικής διαδικασίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x