Super League 2

Απαγόρευσαν σε ΑΕΚτζήδες να πάνε στον Τσίπρα

Την παρουσία φίλων της ΑΕΚ στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κομοτηνή απαγόρευσε η Αστυνομία. Παρόλο που στις προηγούμενες παρουσίες τους διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά, δεν τους επετράπη να βρεθούν εκεί.

Αφαίρεση του δικαιώματος να βρεθούν στη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα και να διαμαρτυρηθούν για το θέμα του γηπέδου υπέστησαν οπαδοί της ΑΕΚ στην Κομοτηνή.

Παρόλο που στις προηγούμενες ομιλίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (σε Καλαμάτα και Καβάλα) η παρουσία φίλων της «Ένωσης» κινήθηκε σε ειρηνικά πλαίσια -και περιορίστηκε σε πανό και συνθήματα- η Αστυνομία δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι ανάλογο και στην ακριτική πόλη.

Όπως καταγγέλλεται λοιπόν από τα μέλη του τοπικού club της ORIGINAL, λίγο πριν ξεκινήσουν για τη συγκέντρωση τέθηκαν σε αστυνομικό κλοιό και τέθηκαν ενόψει του διλήμματος είτε να επιστρέψουν στα γραφεία τους, είτε να βρεθούν στα κρατητήρια.

Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος που εξέδωσαν και ανακοίνωση με τίτλο «ζήτω η δημοκρατία, αυτοαποκαλούμενε πρωθυπουργέ», στην οποία αναφέρεται:

«Η "δημοκρατία" της δήθεν αριστεράς έδωσε εντολή στην ελληνική αστυνομία να περικυκλώσει από το πρωί το Club μας ώστε να μην πάμε να διαμαρτυρηθούμε.

Λίγο πριν ξεκινήσουμε οι αστυνομικοί μας ενημέρωσαν πως έχουμε δύο επιλογές:

Ή να ανέβουμε και πάλι στα γραφεία ή στα κρατητήρια.

ΥΓ: Ζητώ η δημοκρατία αυτοαποκαλούμενε πρωθυπουργέ.

ΥΓ: Αυτή την στιγμή ήμαστε περικυκλωμένοι από την ΕΛΑΣ.

ΥΓ: Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x