Stoiximan Super League

Απέδρασε με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη η Λαμία!

Η Λαμία άντεξε με δέκα για ενάμιση ημίχρονο κόντρα στον Πανιώνιο και με το γκολ του Καραμάνου από νωρίς απέδρασε με «διπλό» από την έδρα του Πανιωνίου, που γνώρισε ακόμη μια ήττα.

Πέρασε από την Πλατεία η Λαμία.

Ο (πρώην) Καραμάνος εκτέλεσε στο 11’ τον Πανιώνιο και η ομάδα του (επίσης πρώην), Άκη Μάντζιου επικράτησε 1-0 στη Νέα Σμύρνη, αφού οι φιλοξενούμενοι άντεξαν -χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα- με δέκα για ενάμιση ημίχρονο. Έπειτα από την αποβολή του Μπεχαράνο στο 27’ για χτύπημα στον Τσιλούλη.

Επιστροφή στις νίκες για τους Φθιωτούς, που έφτασαν τους 22 βαθμούς και είναι στα ίσα με Ατρόμητο και ΑΕΛ. Πέμπτη σερί ήττα για τους γηπεδούχους, που είναι στον πάτο της βαθμολογίας (6 β.)

Το ματς
Κακό πρώτο ημίχρονο με δύο… πρόσωπα. Σε ένα ματς που είχε λίγες φάσεις, κακό ρυθμό και πολλές διακοπές, η Λαμία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11’. Η πρώτη τελική είχε γίνει λίγο πριν με το εντελώς άστοχο σουτ του Τιρόνε, που δεν ανησύχησε τον Θεοδωρόπουλο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε πολύ καλύτερη κίνηση τρία λεπτά μετά, κάνοντας το γύρισμα για τον Καράμανο που με πλασέ από την καρδιά της αντίπαλης περιοχής έκανε το 0-1. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε φέρει στα μέτρα της το παιχνίδι, δεν ήταν τόσο απειλητική, αλλά είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και κρατούσε τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή της.

Όλα αυτά μέχρι το 27’ όμως. Όταν ο Μπεχαράνο χτύπησε τον Τσιλούλη και άφησε με δέκα (έπειτα από χρήση VAR) τους φιλοξενούμενους. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Πανιώνιος δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ των Φθιωτών. Ωστόσο, αμέσως μετά την αποβολή έχασε μεγάλη ευκαιρία. Όταν ο Κιάκος έβγαλε τον Παπανικολάου φάτσα με τον Θεοδωρόπουλο που έκανε μεγάλη επέμβαση. Το παιχνίδι ήταν αρκετά διαφορετικό πλέον, ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του, έπαιξε πιο επιθετικά και η Λαμία αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει αισθητά, παίζοντας με τις γραμμές της ακόμα πιο κοντά. Και παράλληλα ήταν ακίνδυνη μπροστά. Ο Αραμπούλι δημιούργησε ρήγματα από τα αριστερά στο 34’, αλλά δεν βρήκε τον συμπαραστάτη (που απλά θα έσπρωχνε την μπάλα στα δίχτυα) που έξαψε στην καρδιά της περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα ήταν συγκεκριμένα. Η Λαμία οχυρώθηκε πίσω (αφού έπαιζε με δέκα), άφησε χώρο και μπάλα στους «κυανέρυθρους», που κλήθηκαν να φτιάξουν παιχνίδι ώστε να ανατρέψουν τα δεδομένα. Το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημίχρονου το έβγαλε… ατσαλάκωτη η Λαμία. Αφού χρειάστηκε να καθαρίσει αρκετές ψηλές μπαλιές, αλλά δεν πιέστηκε ιδιαίτερα. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έριξε στο 63’ και δεύτερο φορ, βάζοντας τον Δούμτσιο στο παιχνίδι. Ωστόσο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραματικά. Η Λαμία συνέχιζε να κρατάει γερά, παίζοντας ακόμα περισσότερο και με τον χρόνο και οι γηπεδούχοι όλο και ξέμεναν από ιδέες, βάζοντας σιγά-σιγά όλα τα μεγάλα κορμιά μπροστά για κάποια κεφαλιά. Χωρίς να πάρουν κάτι καλό.

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μάλερμπ, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κιάκος (77' Φρίξος), Παπανικολάου, Μασούρας, Τσιλούλης (63' Δούμτσιος), Εμμανουηλίδης (46' Μιλόγεβιτς), Αραμπούλι

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους έμειναν οι: Κότνικ, Λυμπεράκης, Ρέντζας και Ρέτσος

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Βασιλόγιαννης (33' Ασίγκμπα), Σκόνδρας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Τιρόνε (54' Σάλιακας), Ρόμανιτς (82' Βύντρα), Καραμάνος

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους έμειναν: Κάχριμαν, Μπλουλούλης, Ανάκογλου, Πάτρικ

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
Βοηθοί: Δημήτριος Σαμοϊλης, Μιχαήλ Παπαδάκης
4ος Διαιτητής: Λάμπρος Μπεκιάρης.
VAR: Κουμπαράκης (Θράκης) - AVAR: Σάββας (Σερρών).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x