Αγγλία

Απέφυγε τα χειρότερα και… τρέχει για Λίβερπουλ ο Μάουντ

Ευχάριστα νέα για τον μεσοεπιθετικό της Τσέλσι, ο οποίος -σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα- απέφυγε τη ρήξη συνδέσμου στον αστράγαλο και ως εκ τούτου κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Όχι μόνο αποφεύγει τα χειρότερα ο Μέισον Μάουντ σε ό,τι αφορά τον πρόσφατο τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Βαλένθια, αλλά θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι ετοιμοπόλεμος και για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τσέλσι με την Λίβερπουλ.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός των Λονδρέζων κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος -σύμφωνα με την «Sun»- έδειξε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ρήξης συνδέσμων στον τραυματισμένο του αστράγαλο. Αντίθετα, το χτύπημα είναι αρκετά πιο ελαφρύ και ως εκ τούτου δεν θα μείνει αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Πλέον, αναμένονται ορισμένες ακόμα εξετάσεις, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν και το πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να προλάβει ο νεαρός μέσος -που έχει κλέψει καρδιές με τις φετινές του εμφανίσεις με τους «μπλε»- την αναμέτρηση κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x