Super League 2

Από μέσα Ιούνη και... βλέπουμε η Super League 2

Μπορεί αρκετές ομάδες της Super League 2 να έχουν δείξει θετική διάθεση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο πριν τις 20 Ιουνίου δύσκολα θα υπάρξει... σέντρα.

Στον αέρα βρίσκεται το μέλλον της Super League 2.

Θετική διάθεση υπάρχει, από μερικές μόνο ομάδες, για επανεκκίνηση στην Super League 2, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στην ερχόμενη σύσκεψη την Τετάρτη (03/06). Μία κρίσιμη σύσκεψη σχετικά με το μέλλον της κατηγορίας, όπως και της Football League αφού το παρών θα δώσουν οι υπεύθυνοι των ομάδων των δύο κατηγοριών.

Στο τραπέζι αναμένεται να πέσουν προτάσεις για το μέλλον των κατηγοριών, με μία εξ αυτών να έρχεται από πλευράς της ΑΕ Καραϊσκάκης που θα αφορά την τύχη της φετινής σεζόν και την πρόταση για αναδιάρθρωση στις τρεις πρώτες κατηγορίες.

Μετά πάντως τη δημοσιοποίηση σήμερα της ΚΥΑ για τον αθλητισμό, γίνεται σαφές πως την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου επιτρέπεται η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων με την υποσημείωση να υπάρξει προετοιμασία 4 εβδομάδων. Στην Super League 2 οι ομάδες έχουν πάρει την άδεια να προπονηθούν ατομικά εδώ και μία εβδομάδα ουσιαστικά, οπότε μένουν άλλες τρεις εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει πως εάν αποφασιστεί η επανέναρξη και το πρωτόκολλο τηρηθεί από κάθε σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας, η επανέναρξη θα γίνει είτε το σαββατοκύριακο 20-21/06 είτε μία εβδομάδα αργότερα.

Φυσικά, στο τραπέζι θα υπάρξει και το θέμα της αναδιάρθρωσης της Super League 2 και της Football League, με την αύξηση των ομάδων στις δύο αυτές κατηγορίες να θεωρούνται δεδομένη. Την ίδια ώρα, μένει να δούμε τι θέση θα έχουν αρκετοί σύλλογοι της SL2 όπως ο Απόλλων Σμύρνης που είναι κάθετος στη συνέχεια της διοργάνωσης για τους δικούς του λόγους, ενώ ποια πρόταση θα υπάρξει για τη συνέχεια αλλά και τη νέα σεζόν, που θα είναι κρίσιμη από πλευράς εσόδων αφού θα είναι μειωμένα, από την διοργανώτρια αρχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x