Γ' Εθνική

Απόδραση από Ιεράπετρα για τα Τρίκαλα – Βαθιά ανάσα για Αιγάλεω

Με γκολ του Τσίπρα στο 76’, τα Τρίκαλα απέδρασαν από την Κρήτη, λυγίζοντας με 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας. Σημαντικό τρίποντο για Αιγάλεω, 1-0 τον Θεσπρωτό. «Αυτοκτόνησαν» Ιάλυσος και Ασπρόπυργος (2-2)

Με… άνεση στην κορυφή συνεχίζουν τα Τρίκαλα που επιβλήθηκαν 1-0 του ΟΦ Ιεράπετρας στην 23η αγωνιστική της Football League.

Οι Τρικαλινοί διατηρούν με άνεση τα ηνία της βαθμολογίας έπειτα από το ντέρμπι με τους Κρητικούς, οι οποίοι βλέπουν την πρώτη δυάδα να… απομακρύνεται. Και αυτό γιατί διατηρήθηκαν τρεις βαθμούς πίσω από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Ιωνικό, που αγωνίζεται αύριο με την ουραγό Τριγλια.

Για να καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο, πάντως, τα Τρίκαλα χρειάστηκε να κάμψουν τις ισχυρές αντιστάσεις των Κρητικών και το κατάφεραν στο 76’ με γκολ του Τσίπρα.

Τρίποντο σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας πήρε το Αιγάλεω με 1-0 επί του Θεσπρωτού. Με σκόρερ τον Μαχαίρα στο 44’, η ομάδα των Δυτικών προαστίων παρέμεινε στην ένατη θέση και ξέφυγε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ κράτησε τον σημερινό της αντίπαλο στα όρια του υποβιβασμού.





Αυτοκτονία για Ιάλυσο και Ασπρόπυργο που έμειναν στο 2-2, με την ισοπαλία να μην βολεύει κανέναν από τους δύο, αφού παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, με τον Φράγκο στο 48’ και τον Πολέτο στο 77’, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ισάριθμες, με τους Ρεκλίτη (69’) και Μακρυδημήτρη (89’).

Αναλυτικά, η 23η αγωνιστική:
Σάββατο 7/3
Αιγάλεω-Θεσπρωτός 1-0
(44’ Μαχαίρας)

ΟΦ Ιεράπετρας-Τρίκαλα 0-1
(76’ Τσίπρας)

Ιάλυσος-Ασπρόπυργος 2-2
(69’ πεν. Ρεκλίτης, 89’ Μακρυδημήτρης – 48’ Φράγκος, 77’ Πολέτο)

Κυριακή 8/3
Ολυμπιακός Βόλου-Διαγόρας (13:00)
Τριγλια-Ιωνικός (15:00)
Καλαμάτα-Βέροια
Καβάλα-Νίκη Βόλου.

Η επόμενη (24η) αγωνιστική:
Κυριακή 15/3 – 15:00
Ολυμπιακός Βόλου-Αιγάλεω
Θεσπρωτός-ΟΦ Ιεράπετρας
Διαγόρας- Τριγλία
Τρίκαλα-Καλαμάτα
Ιωνικός-Καβάλα
Βέροια-Ιάλυσος
Ασπρόπυργος-Νίκη Βόλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x