Stoiximan Super League

Απόλλων: Δεν προχωράει του Κλάους

Ο Κλάους Αθανασιάδης δεν... πέρασε το κρας-τεστ στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου και η περίπτωσή του δεν προχωράει στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Δεν προχωράει του Κλάους Αθανασιάδη στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Όπως είχατε ενημερωθεί από το sportfm.gr, ο Έλληνας φορ προπονείται εδώ και αρκετές ημέρες με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Πάει πάνω από ένας μήνας, ίσως και ενάμιση, που προπονούνταν με τους «κυανόλευκους» και προσπαθούσε να τους πείσει για να τον κρατήσουν και να του δώσουν μια ευκαιρία.

Ωστόσο, ο Κλάους δεν πέρασε στο κρας-τεστ και μοιραία «κόπηκε». Ο λόγος για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου την περασμένη Κυριακή στη Ριζούπολη, με τον Αθανασιάδη να αγωνίζεται για ένα 45λεπτο αλλά να μην πείθει το τεχνικό επιτελείο. Κάπως έτσι, ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει τις προπονήσεις στην ομάδα από χθες, παρότι ο ίδιος έδειχνε διάθεση και κίνητρο αλλά η μεγάλη αγωνιστική του απραξία φαινόταν!

Σήμερα, πάντως, στον Απόλλωνα ήταν μία «γεμάτη» ημέρα. Τα αποτελέσματα για τα τεστ του κορωνοϊού ήταν αρνητικά, με τους τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν νοσήσει να μην περνάνε σήμερα αλλά την Παρασκευή και με την ευχή να έχουν ιαθεί. Την ίδια ώρα, υπήρξε σήμερα και συμβούλιο με τα μεταγραφικά να κυριαρχούν. Στην Ελαφρά Ταξιαρχία θα ενισχυθούν με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς είναι το φαβορί για να καλύψει μία θέση στα χαφ, αλλά το οικονομικό χάσμα παραμένει, ενώ εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις για τα εξτρέμ, τόσο από Ελλάδα όσο από το εξωτερικό και... αμιγώς ποδοσφαιρικές αγορές!

Τέλος, σε αγωνιστικό επίπεδο συνεχίστηκε κανονικά η προετοιμασία ενόψει του πρώτου σαββατοκύριακου του Οκτώβρη και την πρεμιέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x