Stoiximan Super League

Απόλλων: «Κανένας φίλαθλος στο γήπεδο, να ανταμώσουμε ξανά σύντομα»

Ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση για το ερχόμενο εντός έδρας ματς με την Λάρισα, καλώντας τον κόσμο να μην βρεθεί στο γήπεδο αφού είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση για το ερχόμενο εντός έδρας ματς με την Λάρισα, καλώντας τον κόσμο να μην βρεθεί στο γήπεδο αφού είναι κεκλεισμένων των θυρών και έκανε την ευχή να... ανταμώσουν ξανά σύντομα στις κερκίδες του «Γ. Καμάρας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στη Super League Interwetten και την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα του για τη νέα σεζόν, την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας.

Μια επιστροφή που γίνεται υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε άπαντες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλους του αγώνες του πρωταθλήματος Super League Interwetten, έτσι ακριβώς και στην αναμέτρηση της ομάδας μας με την ΑΕΛ, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπει το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων. Το βασικότερο από αυτά είναι ότι οι αγώνες διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Αυτό ισχύει και για τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ. Κανένας φίλαθλος δεν πρέπει να βρεθεί στο γήπεδο καθώς η είσοδος απαγορεύεται σε όλους.

Όλοι ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσουμε σύντομα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και θα ανταμώσουμε και πάλι στις εξέδρες του «Γεώργιος Καμάρας». Μόνο που έως τότε, κανένας φίλαθλος δεν θα βρεθεί στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα επιτραπεί σε κανέναν και δεν πρόκειται να γίνει καμία απολύτως εξαίρεση. Συνεπώς θα είναι μάταιη η παρουσία οποιουδήποτε, στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x