Stoiximan Super League

Απόλλων: Με τριάδα στην άμυνα και βασικό Μουνιέ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Γιώργος Παράσχος καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.

Τα πλάνα του για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό καταστρώνει ο Γιώργος Παράσχος.

Οι κυανόλευκοι δίνουν ένα πολύ δύσκολο ματς, από αυτά που είναι εκτός... λίστας για να πάρεις θετικό αποτέλεσμα, και καλούνται μέσα από αυτό να μοντάρουν την ομάδα τους.

Στον Απόλλωνα ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και κορωνοϊού με αποτέλεσμα να είναι πέντε ποδοσφαιριστές εκτός. Ο Γιώργος Παράσχος όλα δείχνουν πως θα κατεβάσει την Ελαφρά Ταξιαρχία με 3-4-3, το οποίο ουσιαστικά θα είναι ένα σφιχτό 5-4-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βέρχουλστ, παίζοντας για πρώτη φορά βασικός και δεύτερη φορά συνολικά μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα όταν αντικατέστησε τον Κότσαρη στο ημίχρονο.

Στην άμυνα θα υπάρξει κατά πάσα πιθανότητα τριάδα, με τον Μπρούσιτς να κάνει ντεμπούτο και να παίζει αριστερός στόπερ, δίπλα στους Λισγάρα, Ντομίνγκες. Μπαξεβανίδης και Βιτλής θα είναι τα δύο μπακ χαφ, με τους Φατιόν, Σλίβκα στον άξονα. Ως εξτρέμ, αλλά πιο κλειστά προς τον άξονα και σε σχετικά ελεύθερο ρόλο οι Μουνιέ, Μπεντινέλι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Ιωαννίδης.

Μεγάλος στόχος του Απόλλωνα να προσπαθήσει να... φρενάρει τον Ολυμπιακό και να «παγώσει» τον ρυθμό. Πρέπει να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται, να μην παρθούν ρίσκα από τους αμυντικούς του και να προσπαθήσει την ίδια ώρα να εκμεταλλευτεί την γρήγορη επιθετική του γραμμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x