Super League 2

Απόλλων: Πρωτοπόρος με τα... όλα του!

Ο Απόλλων Σμύρνης φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 2 και τα στατιστικά αποδεικνύουν γιατί βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Στην κορυφή της βαθμολογίας από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και τώρα (7η) φιγουράρει ο Απόλλων Σμύρνης.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία δείχνει καταρχάς την αποτελεσματικότητα και την ποιότητά της στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας κάνει στα περισσότερα ματς στην άκρη τις καλές εμφανίσεις. Την ίδια ώρα, συνεχίζει να δείχνει προς το παρόν γιατί θεωρήθηκε εξ αρχής το πρώτο φαβορί για την άνοδο και εν μέρει το... επιβεβαίωνει και η στατιστική κατηγορία.

Ο Απόλλων είναι μία από τις δύο αήττητες ομάδες της κατηγορίας, με τον δεύτερο ΠΑΣ Γιάννινα να είναι η άλλη. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» έχουν δύο βαθμούς περισσότερους αφού έχουν ρεκόρ πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, έναντι τεσσάρων νικών και τριών ισοπαλιών με τους Ηπειρώτες.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου διαθέτει την καλύτερη επίθεση, παρέα με τον Εργοτέλη, με 12 γκολ, ενώ έχει και την καλύτερα άμυνα με διαφορά αφού έχει δεχθεί μόλις 1.

Την ίδια ώρα, η Ελαφρά Ταξιαρχία μετράει 8-1 γκολ εντός έδρας σε τέσσερα ματς, ωστόσο σε αυτά έχει 2 νίκες και άλλες 2 ισοπαλίες. Αντιθέτως, εκτός έδρας σε τρεις αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες με τέρματα 4-0 (δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό).

Αξίζουμε να αναφερθούμε και στον επιθετικό πλουραλισμό του Απόλλωνα Σμύρνης. Τα 12 τέρματα που έχουν σκοράρει οι «κυανόλευκοι», τα έχουν πετύχει επτά διαφορετικοί σκόρερ με τον Μπεντινέλι να έχει τέσσερα, τον Μαρκόφσκι τρία, ενώ από ένα έχουν οι Λαρέα, Μπαστιάνος, Βάρκας, Πατράλης, Καραγκούνης.

Παράλληλα, τα μισά από τα γκολ τα έχει φτιάξει κάποιος συμπαίκτης τους. Ο Μπεντινέλι βρίσκεται στην πρώτη θέση και εδώ με δύο ασίστ, ενώ από μία έχουν οι Κυριακίδης, Παυλίδης, Μπαστιάνος, Βάρκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x