Καμία αλλαγή στην ειδική βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έτσι ο Ηρόδοτος παίρνει το εισιτήριο για τη Football League.

Η επιτροπή Εφέσεων απέρριψε τις προσφυγές των Αστέρα Αμαλιάδας και Εθνικού, που είχαν τιμωρηθεί πρωτόδικα με αφαίρεση 5 και 3 βαθμών και έτσι τερματίζουν οριστικά κάτω από τον Ηρόδοτο.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η εξάμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που έχει επιβληθεί στους Μανώλη Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη να μειωθεί στους δύο μήνες.

inner

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Εθνικού κατά της υπ’ αριθ. 217/31-07-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας – Πανοπούλου κατά της υπ’ αριθ. 218/31-5-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των Εμμ. Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη. Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθ. 218/2018 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ως προς την επιβληθείσα στους εγκαλούμενους ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έξι (6) μήνες. Επιβάλλει σε έκαστο των εγκαλουμένων Εμμανουήλ Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες.