Γ' Εθνική

Απτόητος ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός επικράτησε 2-0 της Τρίγλιας και παρέμεινε στη 2η θέση, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε να προσπεράσει τον Διαγόρα, αφού έμεινε στο 0-0 στη Ρόδο. «Διπλό» για το Αιγάλεω στον Θεσπρωτό.

Σταθερά δεύτερος ο Ιωνικός.

Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε 2-0 της Τρίγλιας, επιστρέφοντας στις νίκες μετά το εκτός έδρας 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου της περασμένης αγωνιστικής και παρέμεινε στο… κυνήγι των Τρικάλων. Στο 0-0 Διαγόρας Ρόδου και Ολυμπιακός Βόλου, απέδρασε στο φινάλε από την έδρα του Θεσπρωτού, επικρατώντας 1-0 με γκολ του Τσιλιγκίρη. Με δέκα από το 89' οι γηπεδούχοι.

Ο Ιωνικός ήταν ανώτερος από την αρχή και προηγήθηκε στο 33’ με τον Κρητικό να σκοράρει έπειτα από μπαλιά του Καλλέργη. Πίεσε για δεύτερο τέρμα πριν την ανάπαυλα, αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, το 2-0 έγινε στο 60’ με τον Βλαχομήτρο να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Μακρίδη.

Διαγόρας Ρόδου και Ολυμπιακός Βόλου πήραν από έναν βαθμό και είχαν από ένα ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, απείλησαν, αλλά δεν είχαν την ουσία. Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στο δεύτερο, αλλά όχι τόσο όσο χρειαζόταν για να πάρουν το παιχνίδι.

Ανάσα για το Αιγάλεω, που επικράτησε 1-0 του Θεσπρωτού με τέρμα του Τσιλιγκίρη στις καθυστερήσεις και πήρε ανάσα και έφτασε τους 11 βαθμούς. Το απόλυτο αφεντικό του πρώτου ημιχρόνου ήταν το «Σίτι», έχοντας ευκαιρία με τον Ροτζέριο στο 2’ και ακόμη δύο καλές στιγμές. Με την ίδια φόρα μπήκε στο δεύτερο με τον Χατζηιωαννίδη να απειλεί, αλλά η σημαντικότερη ευκαιρία άνηκε στους γηπεδούχους, που έχασαν πέναλτι με τον Ευθυμίου, που έπιασε ο Σικαλιάς. Η αποβολή του Καρβούνη στο 89’ έδωσε πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, που σκόραραν στο 90+2’ με φάουλ του Τσιλιγκίρη.

Αναλυτικά, η 10η αγωνιστική:
Τρίκαλα-ΟΦ Ιεράπετρας 3-0
(61’ Σταματής, 68’, 77’ Πελάεζ)

Βέροια-Καλαμάτα 2-0
(19’, 75’ Πασάς)

Νίκη Βόλου-Καβάλα 2-0
(10’, 55’ Γκαρσία)

Ένωση Ασπροπύργου-Ιάλυσος 1-0
(15’ Πίντο)

Κυριακή 1/12 (15:00)
Θεσπρωτός-Αιγάλεω 0-1
(90' Τσιλιγκίρη)

Διαγόρας-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Ιωνικός-Τρίγλια 2-0
(33' Κρητικός, 60' Βλαχομήτρος)

Η επόμενη (11η) αγωνιστική:
Σάββατο 7/12
Καλαμάτα-Τρίκαλα (15:00)
Κυριακή 8/12
Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
ΟΦ Ιεράπετρας-Θεσπρωτός
Τριγλία-Διαγόρας
Καβάλα-Ιωνικός
Νίκη Βόλου-Ασπρόπυργος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x