Κύπελλο Ελλάδας

Αραβίδης: «Έπρεπε να φύγουμε με τη νίκη»

Την άποψη ότι με την εμφάνιση που έκανε η ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό θα έπρεπε να έχει φύγει με το διπλό από το «Καραϊσκάκη» εξέφρασε ο σκόρερ της «Ένωσης», Χρήστος Αραβίδης.

Η παρουσία της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» και η εμφάνιση μεγάλης ομάδας που έκανε ίσως θα έπρεπε να της έχουν δώσει το διπλό με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Χρήστο Αραβίδη.

«Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Βγήκαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε κάθε φορά. Το καταφέραμε και με το παραπάνω και ίσως θα έπρεπε να φύγουμε με τη νίκη», είπε ο σκόρερ της «Ένωσης» στον «OTE TV».

Όταν ερωτήθηκε, δε, για τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού και την πίεση που άσκησαν ψηλά οι «κιτρινόμαυροι», είπε: «Το δουλεύουμε από την προετοιμασία με τον κ. Δέλλα, δίνουμε βάρος συνεχώς στην προπόνηση και το ίδιο κάναμε το ίδιο σήμερα, προσπαθήσαμε να παίξουμε σαν μεγάλη ομάδα».

Όσο για το τέρμα που πέτυχε, ο Αραβίδης τόνισε ότι το χάρηκε, αλλά έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους ενόψει της ρεβάνς:

«Όντως κρατάω αυτό το γκολ, γιατί μας δίνει κάτι παραπάνω για τη ρεβάνς. Μη γελιόμαστε όμως, είναι διπλά τα ματς και πρέπει να κρατάμε το κεφάλι κάτω. Έχουμε παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό με την Κυριακή κι εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας. Το δεύτερο ματς είναι σε πολύ καιρό και ως τότε θα έχουμε χρόνο να σχεδιάσουμε πώς θα πάμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x