Stoiximan Super League

Αραβίδης: «Οφείλουμε να πάμε για τη νίκη στα τρία ματς για την πόλη και τον πρόεδρο»

Ο Χρήστος Αραβίδης χαρακτήρισε σημαντικό τον βαθμό που πήρε η Λαμία στον Βόλο και τόνισε πως στόχος είναι το απόλυτο στα εναπομείναντα ματς προκειμένου να χαρούν πρόεδρος και κόσμος.

Βόλος και Λαμία έμειναν στο 0-0σήμερα, ωστόσο ο Χρήστος Αραβίδης έμεινε ικανοποιημένος, όπως τόνισε στην κάμερα της Nova.

«Νομίζω ότι ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός, μας δίνει τον στόχο της παραμονή που είχαμε στόχο από την αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη αλλά είμαστε ικανοποιημένοι και με τον βαθμό της ισοπαλίας», είπε αρχικά ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας της Φθιώτιδας.

Και συμπλήρωσε: «Είναι λογικό να είσαι διστακτικός όταν μπαίνεις σε τέτοια παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε ένα καινούργιο προπονητή στον πάγκο με μόλις τέσσερις μέρες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε στο έπακρο τις οδηγίες του προπονητή και να κάνουμε καλή εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε αρκετά και δεχτήκαμε τις φάσεις».

Παράλληλα, μιλώντας για τη συνέχεια των play out ο Αραβίδης ήταν ξεκάθαρος, σημειώνοντας: «Έχουμε τρία ακόμα παιχνίδια μπροστά μας και οφείλουμε να πάμε για τις νίκες για την πόλη και τον πρόεδρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x