Stoiximan Super League

Ανεβάζει στροφές για ΠΑΟΚ ο Άρης

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν την προσοχή τους ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώνει ο Άρης.

Το κλίμα στις τάξεις των «κιτρίνων» είναι βαρύ μετά τον αποκλεισμό και τον τρόπου που αυτός ήρθε από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Κουέστα είναι ράκος, αφού δεν μπορεί να πιστέψει πως η απροσεξία του στοίχισε την πρόκριση της ομάδας στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ωστόσο, όλη η ομάδα στάθηκε στο πλευρό του Ισπανού τερματοφύλακα, αλλά παραμένει ερωτηματικό αν ο Άκης Μάντζιος θα τον χρησιμοποιήσει στο επόμενο παιχνίδι.

Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Έλληνας τεχνικός θα βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Μπουσέ, αφού ο Σιαμπάνης δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω της γνωστής υπόθεσης καταγγελίας του.

Από εκεί και πέρα, ο Μπρούνο αναμένεται να παίξει αντί του Ματέο Γκαρσία, με ανάλογη προώθηση του Μαντσίνι στην κορυφή της επίθεσης.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Άρη, ο οποίος θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία του και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον κ. Μάντζιο.

Διαβάστε ακόμη

Άρης: Ατομικό πρόγραμμα ο Γκαρσία εν όψει ΠΑΟΚ
Μάντζιος: «Ο Κουέστα πρέπει να το ξεπεράσει. Όλη η ομάδα τον στηρίζει»
ΠΑΕ Άρης: «Δεν φοβόμαστε τίποτα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x