Stoiximan Super League

Έρχεται… βουνό μετά τα ρεκόρ στον Άρη

Το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του πραγματοποιεί φέτος ο Άρης, ο οποίος έχει τώρα μπροστά του ένα σερί από απαιτητικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και έκτη συνολικά πέτυχε στο Αγρίνιο ο Άρης, ο οποίος πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς σε επτά αγώνες έχουν δεχθεί μόλις τρία γκολ και μέχρι στιγμής δείχνουν πως αντέχουν στην πίεση, παρά τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί τη φετινή χρονιά με τον κορωνοϊό και τις αναβολές των παιχνιδιών τους.

Ωστόσο, τα δύσκολα τώρα φαίνεται πως αρχίζουν για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, καθώς το Σάββατο υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τέσσερις μέρες αργότερα υπάρχει η εξ αναβολής αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λάρισα και τρεις μέρες μετά θα παίξουν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στις 13 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ έξι μέρες αργότερα θα κληθεί να ταξιδέψει για την Κρήτη και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Επίσης, στις 27 του μήνα αναμένεται να οριστεί και το παιχνίδι που είχε αναβληθεί με την ΑΕΚ πριν από την τελευταία διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x