Κύπελλο Ελλάδας

Η κριτική των παικτών του Άρη

Ο Άρης κέρδισε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά με πρωταγωνιστές τους Μπερτόγλιο, Μαντσίνι.

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Άρης μετά την επικράτησή του με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Μαντσίνι και Μπερτόγλιο που μπήκαν ως αλλαγή και έκριναν με τα τέρματά τους το ματς και… έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας τους.

Το sportfm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τους παίκτες του Άκη Μάντζιου:

Σιαμπάνης (6): Ξεκούραστο απόγευμα για τον Ελληνα κίπερ, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι και ουσιαστικά δεν τον απείλησαν καθόλου. Φυσικά, η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του είναι και δική του ευθύνη, με την σωστή του καθοδήγηση.

Σάκιτς (7): Πολύ καλό παιχνίδι, τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Πολλά τρεξίματα, συμμετείχε στην επιθετική λειτουργία και στην κυκλοφορία της μπάλας από την ομάδα του, ενώ με εξαιρετική σέντρα στο 69’ «σέρβιρε» το 1-0 στον Μαντσίνι.

Γκάνεα (5): Στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι φόρτωσαν την πλευρά του και προσπάθησαν από εκεί να επιτεθούν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Γενικότερα, δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι, ούτε ήταν αρνητικός ούτε και έκανε τη διαφορά/

Ροζ (6): Ήρεμο ματς για τον έναν εκ των δύο στόπερ του Άρη. Μεστή εμφάνιση, κέρδισε τις μονομαχίες και βοήθησε σημαντικά η παρουσία του για να μην δεχτεί φάσεις η ομάδα του.

Δεληζήσης (6): Μια από τα ίδια με τον άλλο στόπερ, τον Ροζ. Όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί, ωστόσο τον βοήθησε και αυτόν η κακή εμφάνιση του Αστέρα που ήταν ακίνδυνος επιθετικά.

Σάσα (6): Καλή εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο χαφ, ως συνήθως, που βοήθησε ανασταλτικά και επιθετικά. Έπαιξε κάθετα, βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας και παραλίγο να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 51’ αλλά τον σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι.

Τζέγκο (5): Στη… βάση. Η μπάλα πέρασε αρκετά από τα πόδια του, δεν απέφυγε ορισμένα λάθη σε πάσες αλλά με τον Σάσα παρέα πήραν τη μάχη του κέντρου. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι παίχτηκε αρκετά

Σίλβα (4): Δεν έκανε καλό ματς επιθετικά ο Σίλβα. Τελευταία δεν του βγαίνουν τα παιχνίδια, δεν μπορεί να δημιουργήσει εύκολα και να περάσει αντιπάλους στο ένας με έναν.

Ματέο Γκαρσία (3): Ίσως ο χειρότερος του γηπέδου. Το θέμα είναι πως δεν του βγήκε ούτε μία ατομική ενέργεια, ούτε κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία ή να φτιάξει τους συμπαίκτες του. Σωστά αντικαταστάθηκε στο 54’.

Mάνος (4): Σπατάλησε την καλύτερη φάση του Άρη στο πρώτο μέρος στο 23’, πλασάροντας πάνω στον Τσιφτσή. Γενικότερα προσπάθησε να βρεθεί μέσα στις φάσεις, αλλά δεν κατάφερε ξανά να σκοράρει και να τον αισθανθεί η αντίπαλη άμυνα. Σωστά αντικαταστάθηκε στο 65’.

Μπερτόγλιο (7): Από τους κορυφαίους του Άρη. Ο Μάντζιος τον έριξε στο ματς στο 54’ και άλλαξε όλη η εικόνα της ομάδας του. Έδωσε ώθηση στον Άρη, που έγινε απρόβλεπτος στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου ενώ σκόραρε στο 75’ για να «κλειδώσει» το ματς.

Μαντσίνι (8): Δικαίως ο MVP της ομάδας του, μετά τον Άκη Μάντζιο. Μπήκε στο 65’ στον αγώνα, σκόραρε τέσσερα λεπτά αργότερα και ήταν αυτός που έδωσε ουσιαστικά την ασίστ στον Μπερτόγλιο για το 2-0.

Κάτσε (-): Μπήκε στο 84ο λεπτό και δεν μπορεί να κριθεί.

Λόπεθ (-): Μπήκε στο 84ο λεπτό, όπως και ο Κάτσε, και δεν μπορεί να κριθεί.

Αστέρας Τρίπολης: Ήταν η συνολική εικόνα των Αρκάδων κακή και δεν κατάφερε κάποιος να ξεχωρίσει ιδιαίτερα. Το πάλεψε αρκετά αλλά ήταν ολομόναχος στην επίθεση ο Τζήμας, έτρεξε πολύ ο Μπελόκ, ενώ και ο Γκαρσία ήταν θετικός και είχε ανεβάσματα χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x