Κύπελλο Ελλάδας

Ο Άρης καλείται να κρατήσει τον Ολυμπιακό στο μηδέν για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα

Για να αυξήσει τις πιθανότητές του να προκριθεί στους «4» του Κυπέλλου, ο Άρης θα προσπαθήσει να υποχρεώσει τον Ολυμπιακό να μην σκοράρει για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα.

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (4/3, 20:00) τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από τον πρώτο αγώνα στο «Καραϊσκάκης» και να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για να το πετύχει αυτό θα επιδιώξει να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα φέτος που θα αναγκάσει τους «ερυθρόλευκους» να μην σκοράρουν. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει εντός των συνόρων, είτε πρόκειται για πρωτάθλημα είτε για Κύπελλο. Συνολικά δηλαδή 27 ματς με τουλάχιστον ένα γκολ.

Ωστόσο, αν ο Ολυμπιακός σκοράρει απόψε στο «Κλ.Βικελίδης», το έργο του Άρη θα δυσκολέψει πολύ, αφού θα χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ για να στείλει τον αγώνα στην παράταση.

Έτσι, ο Άκης Μάντζιος θα προσπαθήσει να γίνει η ομάδα του η πρώτη φέτος επί ελληνικού εδάφους που θα υποχρεώσει τον Ολυμπιακό σε no goal.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x