Stoiximan Super League

Με στόχο το «3 στα 3» ο Άρης

Την 3η συνεχόμενη νίκη του θέλει να πετύχει σήμερα ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Συνέχεια στη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη θέλει να δώσει απόψε ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν σήμερα να κάνουν το «3 στα 3», αφού είχαν κερδίσει εντός τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς, ενώ ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση τους Ματίγια και Μπεναλουάν να βγάζουν την προπόνηση και έτσι τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο Άρης θα υποδεχθεί με 4-2-3-1 τους «βυσσινί», με τον Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν και Ιωάννου.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Λούκας Σάσα και ο Ματίγια, με τον Μπρούνο Γκάμα και τον Σίλβα στα πλάγια. Ο Μπερτόγλιο θα παίξει πίσω από τον Μαντσίνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουέστα, Ματέο Γκαρσία, Γκάνεα, Κρίστιαν Λόπεθ, Κάτσε, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος και Μπαγκαλιάνης.

Διαβάστε ακόμη

Άρης: Σήμερα ιατρικά, Τρίτη η ανακοίνωση για Μήτρογλου
Το αντίο του Μήτρογλου στη Μαρσέιγ: «Εύχομαι να είχαμε κατακτήσει το Europa» (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x