Stoiximan Super League

Μπερτόλιο: «Ελπίζω να μείνουμε στην κορυφή»

Το δύσκολο έργο που έχει ο Άρης κόντρα στον Ατρόμητο τόνισε ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Ιδιαίτερη σημασία έχει για τον Άρη το ματς κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι σύμφωνα με τον Φακούντο Μπερτόλιο.

Ο Αργεντινός μέσος αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ματς, καθώς και στον στόχο των «κιτρινόμαυρων» να μείνουν στην πρώτη θε΄ση της Σούπερ Λίγκας.

«Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι καλή ομάδα και έχει καλούς παίκτες και ποιότητα. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό ματς και θέλουμε να κερδίσουμε για να μείνουμε πρώτοι. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος θα παίξει για να κερδίσει γιατί είναι μια καλή ομάδα. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Θα είναι ιδιαίτερο ματς και για εμένα», σχολίασε αρχικά.

Για την ψυχολογία της ομάδας του μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ ανέφερε: «Πολύ σημαντική η ψυχολογία και για την ομάδα. Νιώθαμε καλά μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το σημαντικό. Η άμυνα πάει καλά και έχουμε καλούς τερματοφύλακες. Πάντα νικούσαμε 1-0, τώρα είναι σημαντικό που βάλαμε τρία γκολ στο ματς με την ΑΕΛ».

Όσο για την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο Περιστέρι: «Σήμερα μετά την προπόνηση θα μας πει ο προπονητής πως θα παίξουμε. Θέλουμε να νικήσουμε και αυτό είναι το σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είμαστε πρώτοι. Είμαστε ακόμα εκεί πάνω και είναι σημαντικό γιατί μας δίνει καλό κλίμα. Ελπίζω να μείνουμε εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x