Stoiximan Super League

Αρνητικά όλα τα νέα τεστ στην Ξάνθη!

Τα αποτελέσματα των νέων τεστ που έγιναν στην αποστολή της Ξάνθη, έπειτα από το κρούσμα που έγινε γνωστό χθες, ήταν αρνητικά. Θα ακολουθήσουν έλεγχοι την Κυριακή. Φουλ για Δευτέρα το ματς με τη Λαμία.

Ευχάριστα νέα από το μέτωπο της Ξάνθης.

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν για COVID-19 (έπειτα από το κρούσμα που έγινε γνωστό χθες), τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή σε όλη την αποστολή της ακριτικής ομάδας.

Θα ακολουθήσουν νέα την Κυριακή όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 και εφόσον δεν βγει θετικό κάποιο τεστ, η αναμέτρηση με τη Λαμία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (κι όχι φυσικά), όπως ορίστηκε, έπειτα από τη χθεσινή εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης

Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x