Europa League

Άρσεναλ με… πειραιώτικη μαγκιά!

Ψυχωμένη ανατροπή που την έστειλε στους «16» του Europa League έκανε στο «Καραϊσκάκη» η Άρσεναλ. Αν και βρέθηκε να χάνει, έφερε τούμπα το ματς και με ήρωα τον Ομπαμεγιάνγκ προκρίθηκε στο 87’ (3-2).

Τον χαρακτήρα winner που τόσο της είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνια έβγαλε επιτέλους η Άρσεναλ! Εκεί που φάνηκαν έτοιμοι ν’ αποκλειστούν από την Μπενφίκα με τον γνώριμα… ηττοπαθή τρόπο τους, οι «κανονιέρηδες» έβγαλαν ψυχή και πήραν τεράστια νίκη-πρόκριση με 3-2.

Οι (επίσης διαχρονικοί losers) Πορτογάλοι πήγαν να κάνουν το μεγάλο κόλπο στο «Καραϊσκάκη». Δεν πτοήθηκαν από το γκολ του Ομπαμεγιάνγκ (με άψογο πλασέ από κάθετη του Σακά) στο 21’. Και όχι μόνο ισοφάρισαν με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Γκονσάλβες στο 43’, αλλά έγιναν αφεντικά για την πρόκριση (βάσει και του 1-1 στο πρώτο ματς) με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Τότε που ο Θεμπάγιος έκανε θλιβερό γύρισμα προς τα πίσω και ο Ράφα Σίλβα είπε «ευχαριστώ» για να δώσει προβάδισμα στην Μπενφίκα. Εκεί όμως που άλλοτε θα κατέρρεε σε αντίστοιχη περίπτωση, η Άρσεναλ ατσαλώθηκε.

Κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα (στο 67’) με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Τίρνεϊ. Και έπειτα από μια ακόμα ασίστ του εξαιρετικού Σακά (αυτή τη φορά με σέντρα), ο Ομπαμεγιάνγκ έγινε ο ήρωας της μεγάλης πρόκρισης με κοντινή κεφαλιά λίγο πριν τη λήξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x